30 Ocak 2016 Cumartesi

absolution la creme du teint bb krem

absolution la creme du teint bb krem


doğal içerikli ürünler son yıllarda herkesin ilgi odağı oldu. yediklerimize dikkat ederken yüzümüze sürdüğümüzü de es geçemezdik !

yaşam dükkanı absolution bb kremi getirerek bu alandaki en iyi markalardan biriyle bizi tanıştırdı.


%99,34 oranında doğal içerik / İçerikte yer alan bitkilerin %99,1'i organik tarım ile elde edilmiştir. Ecocert sertifikalıdır. Paraben, PEG, Fitalat, Parfüm ve Suni renklendirici içermez. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

%99 organik içeriği görünce atladım ve minik boyunu satın aldım çünkü tam boyu 130 lira civarı. light ve medium olarak iki rengi var.
açık rengi bile maalesef turuncuya dönüyor cildimde. sabah normal çıkıp akşam yanağımın turuncu gibi oldgunu da gördüm maalesef. sanırım yağlı cildimde gün boyu kalınca öyle oldu :)

 yağlı cildimi daha da yağlandırdı. gün içinde silmek zorunda kaldım.

ben bu ürünü sevmek için gerçekten uğraştım ama sevemedim. kapatıcılığı çok az, güneş korumasından emin olamadım çünkü güneş lekelerim oldu, renginden de memnun kalmadım. ama kullanıyorum çünkü içeriğinde su yerine aloe vera var.

ama komedojenik citlere çok uygun değilmiş ben de bunu şu yazıyı yazarken fark ettim . bakalım.


 ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, AQUA, HELICHRYSUM ITALICUM FLOWER WATER*, TITANIUM DIOXIDE, GLYCERIN, DICAPRYLYL ETHER, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL*, OCTYLDODECANOL, ALCOHOL, CETEARYL ALCOHOL , CETEARYL GLUCOSIDE, CI 77492 (IRON OXIDES), MICA, SILICA, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, SQUALANE, BENTONITE, CI 77491 (IRON OXIDES), THERMUS THERMOPHILLUS FERMENT, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, XANTHAN GUM, LEVULINIC ACID, BENZYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM EXTRACT, CITRIC ACID, HYDROGENATED OLIVE OIL STEARYL ESTERS, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT*, SODIUM LEVULINATE, CI 77499 (IRON OXIDES), MORINGA PTERYGOSPERMA SEED OIL, ROSA MOSCHATA SEED OIL*, ZINGIBER OFFICINALE ROSCOE (GINGER) ROOT EXTRACT*, CALOPHYLLUM INOPHYLLUM SEED OIL, BOSWELLIA CARTERII OIL, ALUMINA, STEARIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, BIOSACCHARIDE GUM­1, POTASSIUM SORBATE, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM ANISATE,
QUARTZ, LINALOOL**, CITRONELLOL**, LIMONENE**.


SONUÇ OLARAK: ben bir daha tercih etmem ama cildiniz normal, kuru ise tercih edebilirsinz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder