10 Eylül 2014 Çarşamba

Morlu Mutfak Hediyeleşme etkinliğinden gelen hediyelerim!

Herkese merhaba! Şu an çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum, psikolojim alt üst oldu.
Muğlalı biri olarak İstanbul'da bir üniversite kazandım. kyk(devlet yurdu) da çıkmadı son umudum olan okulun yurdu da . Şu an açıkta kaldım! Özel yurt deseniz kalınabilecek niteliktekiler 700 lira aylık. On ayda 7000 Lira eder ! El insafff! Napalıı yani o kıytırık özel yurda 7 bin vermiyorsak sokakta mı kalalım! Kaç gündür bununla ilgili İstanbul-Muğla arası dolaşmaktan harap oldum en sonunda kendimi eve attığımda beni tatlı bir sürpriz bekliyordu : hediye paketi!

Morlu mutfak' blogu hediyeleşme etkinliği düzenlemişti. Benim eşim ise serhira blogunun sahibesiydi :) tam da ben yurt ararken bilgisayara bakamaz durumdayken oldu bu çekiliş. Ama neyse ki benim hediyem de ona ulaştı onunki de bana.

Paketimi çok sevdim. İçindekileri de! Gerçekten tam zevkime göre bir paketti. Muğglada h&m olmadığı için ben bloggerlarda görüp merak ediyordum denememe fırsat oldu!

Bu güzel çekilişi yaptığı için morlu mutfak bloguna en çok da hediyeleşme eşime çok teşekkür ederim! Annem bile tam zevkine göre bir paket olmuş dedi :)




1 yorum: